Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Теарце

(Пренасочено од Tearce)
Stubby
Грб? – coming soon
Т Е А Р Ц Е
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Полошки
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Теарце

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди