Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Студеничани

(Пренасочено од Studenicani)
Stubby
Грб? – coming soon
С Т У Д Е Н И Ч А Н И
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Скопски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Студеничани

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди