Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Старо Нагоричане

(Пренасочено од Staro Nagoričane)
Stubby
Грб? – coming soon
С Т А Р О     Н А Г О Р И Ч А Н Е
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Североисточен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Старо Нагоричане

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди