Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Сопиште

(Пренасочено од Sopiste)
Stubby
Грб? – coming soon
С О П И Ш Т Е
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Скопски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Сопиште

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди