Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Росоман

(Пренасочено од Rosoman)
Stubby
Грб? – coming soon
Р О С О М А Н
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Вардарски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Росоман

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди