Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Пробиштип

(Пренасочено од Probistip)
Stubby
Грб? – coming soon
П Р О Б И Ш Т И П
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Источен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Пробиштип

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди