Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Липково

(Пренасочено од Lipkovo)
Stubby
Грб? – coming soon
Л И П К О В О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Североисточен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Липково

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди