Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Крушево

(Пренасочено од Krusevo)
Stubby
Грб? – coming soon
К Р У Ш Е В О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Пелагониски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Крушево

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди