Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Конче

(Пренасочено од Konče)
Stubby
Грб? – coming soon
К О Н Ч Е
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Југоисточен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Конче

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди