Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Градско

(Пренасочено од Gradsko)
Stubby
Грб? – coming soon
Г Р А Д С К О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Вардарски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Градско

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди