Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Stubby
Google Is Watching You.jpg

Google e еден нов портал на денешницата за македонска забава. На тој портал се наоѓаат триста глупости собирани од некој си војско-водец, наречен Гугло. Гугл инаку е стар околу 10000 години, и е создаден 1000 години по нашата ера. Има излезено и книга, Koдот на ДаГугл. Гугло се борел за правата на Македонците и бил прогласен за еден од најдобрите Гик-војсководци од 1-та Година од нашата ера.

Видете исто такаУреди

Други проектиУреди

Надворешни врскиУреди