Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Дојран

(Пренасочено од Dojran)
Stubby
Грб? – coming soon
Д О J Р А Н
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Југоисточен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Дојран

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди