Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Дебарца

(Пренасочено од Debarca)
Stubby
Грб? – coming soon
Д Е Б А Р Ц А
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Југозападен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Дебарца

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди