Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Чучер-Сандево

(Пренасочено од Cucer-Sandevo)
Stubby
Грб? – coming soon
Ч У Ч Е Р – С А Н Д Е В О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Скопски
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Чучер-Сандево

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди