Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Чешиново-Облешево

(Пренасочено од Cesinovo-Oblesevo)
Stubby
Грб? – coming soon
Ч Е Ш И Н О В О – О Б Л Е Ш Е В О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Источен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Чешиново-Облешево

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди