Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Брвеница

(Пренасочено од Brvenica)
Stubby
Грб? – coming soon
Б Р В Е Н И Ц А
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Полошки
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Брвеница

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди