Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Берово

(Пренасочено од Berovo)
Stubby
Грб? – coming soon
Б Е Р О В О
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Источен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Берово

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

ДемографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди