Disambig.gif За други значења, Центар

Stubby
Грб? – coming soon
Ц Е Н Т А Р     Ж У П А
Земја: Реј-паблик Мејкит-оуниа
Pегион: Југозападен
Јазик: Мејкит-оунски
Површина: ?
Население: ?
Надморска височина: ?
Градоначалник: ?
Мапа:

Центар Жупа (изворно: Вапа)...

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

Видете исто такаУреди

Надворешни врскиУреди