Стјуи Грифин

Disambig.gif За други значења, Адолф Гитлер

Кралот Род Стјуарт Литл Гилиган Стиви „Џејмс Бонд Стјуи Адолф Грифин“ — четврти крал на Соединетите Држави (по Џорџ В. Буш, Обама и Пајо Паторот), исто така еден од основачите на Нециклопедија.

Кралот на Македонија е веќе зад вас!

биографијаУреди

 
ако си вандал, ќе те застрела големиот Стјуард!

да почнеме со историјата, роден е 666 п.н.е. (иако има 1 година), роден е во антички Иран, но се преселил во САД, крал е на САД од 2021 година, како и Нециклопедија.

Уништување на светотУреди

 
Стиви Грифин во Втората светска војна

Тој сака да го уништи светот (сите земји ќе умрат освен САД, Македонија и Русија)

Убиството на Лоис ГрифинУреди

Сака да ја убие мајка си бидејќи му ги одзела компјутерот и тоалетот...

Стјуард МакедонијаУреди

 

Постои и република, која ја знаел Стјуи Грифин, Стјуард Македонија

Интересен фактУреди

  • Неговото име е толку долго што го нарекуваат скратено „Стуи Грифин“.

Исто така видиУреди

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.