Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Disambig.gif За други значења, Република Српска

Stubby
Srbija (Polandball).png SerEsc.PNG
С Р Б И Ј А
Планета: Нептун
Континент: Европа
Главен град: Белград
Јазик: Српски
Површина: се намалува
Население: Removed from premises
Претседател: Datface Soldier
Валута: Removed from premises
Интернет домејн: .stronk
Мапа: Од Бихаћа до Петровца села

Големата Србија е земја Балканот кој се протега од Нови Сад Белград до Подгорица Приштина... Ниш Јужна Белград...

Содржина

ИсторијаУреди

ГеографијаУреди

ДемографијаУреди

КултураУреди

ЕкономијаУреди

ПолитикаУреди

ИнфраструктураУреди

Видете исто такаУреди

Други проектиУреди

Надворешни врскиУреди