Список на се

Ова е Список на се, но ние сме премногу мрзливи да го сториме тоа... "Вистината е таму некаде", се е таму некаде... Значи, излезете, побарајте го и не ги кршете топчињата.

Вистината е таму некаде, се е таму некаде...

Список

Видете исто така

Надворешни врски

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.