Статистики

Статистики за страници
Статии174
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
1.718
Подигнати податотеки410
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Нециклопедија8.000
Просечен број на уредувања по страница4,66
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)57
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
3
Ботови (список на членови)4
Администратори (список на членови)12
Администратори на посредникот (список на членови)1
Бирократи (список на членови)5
Притајувачи (список на членови)1
rollback (список на членови)31
Проверувачи (список на членови)2
staff (список на членови)6