Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 123 бајти, 15:00, 21 септември 2008
нема опис на уредувањето
{{Никулец}}
{{Појаснување|[[Македонија (појаснување)|Македонски (појаснување)]]}}
{| width=70% align=center class="expansion" style="background: #FF0000; border: 3px solid #FFFF00; margin-bottom: 2px;"
| style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;" |
Анонимен корисник