Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Одземен 1 бајт, 23:15, 2 ноември 2019
с
нема опис на уредувањето
==Често употребувани фрази==
 
:''П: Do you speak Macedonian?''
:''О: No, but my friend do you speak Macedonian.''