Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Додадени 97 бајти, 16:34, 2 август 2008
нема опис на уредувањето
|}
<center><div style="width:95100%; border: 3px solid yellow; background-color:
#FF0000; padding: 10px; ">
<font size=2>'''<span style="color: yellow;"> [[:Категорија:Категории|<span style="color: yellow;">КАТ</span>]] • [[:Категорија:Македонија|<span style="color: yellow;">МАКЕ</span>]][[Македонија|<span style="color: yellow;">ДОНИЈА</span>]] • [[:Категорија:Природни и математички науки|<span style="color: yellow;">ПРИРОДНИ И МАТЕМАТИЧКИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Географија|<span style="color: yellow;">ГЕОГРАФИЈА</span>]] • [[:Категорија:Општествени науки|<span style="color: yellow;">ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Технологија|<span style="color: yellow;">ТЕХНОЛОГИЈА И ПРИМЕНЕТИ НАУКИ</span>]] • [[:Категорија:Култура и уметност|<span style="color: yellow;">КУЛТУРА И УМЕТНОСТ</span>]] • [[:Категорија:Живот и забава|<span style="color: yellow;">ЖИВОТ И ЗАБАВА</span>]] • [[:Категорија:Абсурдо|<span style="color: yellow;">АВСУРДО</span>]] • [[Special:Allpages|<span style="color: white;">ВСЕ-I</span>]] • [[Special:Categories|<span style="color: white;">ВСЕ-II</span>]] • [[Special:Specialpages|<span style="color: white;">ВСЕ-III</span>]] • ''[http://mk.wikipedia.org/wiki/Главна_страница </span><span style="color: white;">ВИКИПЕДИЈА</span>]''
'''</font>
Анонимен корисник