Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Додадени 32 бајти, 13:30, 10 јули 2008
+km, lo, ms, oc
[[ja:]]
[[jv:]]
[[km:]]
[[ko:]]
[[la:]]
[[lb:]]
[[li:]]
[[lo:]]
[[lt:]]
[[lv:]]
[[mg:]]
[[ms:]]
[[nap:]]
<!--[[newspeak:]]-->
[[nl:]]
[[no:]][[oc:]]
[[pl:]]
[[pt:]]
Анонимен корисник