Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Арачиново

Додадени 1.039 бајти, 17:42, 19 јули 2017
с
нема опис на уредувањето
{{Никулец}}
{| border="5" cellpadding="3" cellspacing="3" bgcolor="#FFDEAD" style="float:right; margin-left:15px"
! colspan="2" | <!--[[Податотека:?|300px]]--> ''Грб? – coming soon''
<!--|---- bgcolor="#FFFFFF"
| align="center" | ?
| align="center" | ?-->
|---- bgcolor="#FFFFFF"
! colspan="2" | А Р А Ч И Н О В О
|-<!--
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Мото:</b> | ?-->
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Земја:</b> || [[Македонија|Реј-паблик Мејкит-оуниа]]
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Pегион:</b> || [[Скопски Регион|Скопски]]
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Јазик:</b> || [[Македонски јазик|Мејкит-оунски]]
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Површина:</b> || ?
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Население:</b> || ?
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Надморска височина:</b> || ?
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Градоначалник:</b> || ?
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| <b>Мапа:</b> ||
|}
 
'''Арачиново'''
==Историја==
Just what the doctor orrdeed, thankity you!
Just what the doctor orrdeed, thankity you!==Географија==
==Видете исто така==