Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 1.383 бајти, 12:29, 10 јули 2008
rollbacked vandalisms
До сите скапани Бугари (Татари){{Никулец}}{{Појаснување|[[Њујорк]]}}{| border="5" cellpadding="3" cellspacing="3" bgcolor="#FFDEAD" style="float:right; margin-left:15px"! [[Слика:Skopje-Arms.Пишувајте си за смрдеата од Бугарија не се трудете многу за овдеgif|120px]]! [[Слика:Skopje-Flag.gif|90px]]|---- bgcolor="#FFFFFF"| align="center" | !|---- bgcolor="#FFFFFF"! align="center" | ! align="center" | |-! colspan="2" | С К О ПЈ Е|---- bgcolor="#E0F0FF"| Земја: || [[Македонија]]|---- bgcolor="#E0F0FF"| Pегион: || [[Скопски]]|---- bgcolor="#E0F0FF"| Јазик: || [[Македонски јазик|Македонски]]|---- bgcolor="#E0F0FF"| Површина: || ?!?!|---- bgcolor="#E0F0FF"| Население: || 500.000.С<strike>000</strike>|---- bgcolor="#E0F0FF"| Надморска височина: || -240|---- bgcolor="#E0F0FF"| Градоначалник: || [[Чак Норрис]]|---- bgcolor="#E0F0FF"| Мапа: || [[Слика:Skopje-Map.gif|120px]]|}'''Скопје''' ==Историја== ==Географија== ==Административна поделба== ==Демографија== ==Економија== ==Туристички локации== ==Политика== ==Видете исто така==*[[Солун]]*[[Македонија]]*[[Македонски јазик]] ==Надворешни врски==*[[Слика:Bouncywikilogo.gif|25px]] '''[[Википедија|Макепедија]]''' има страница поврзана со '''[http://mk.wikipedia. Племе татаарско (Можност за проширување на Нециклопедија)org/wiki/Скопје Скопје]'''{{Македонија}} [[Категорија:Градови]][[Категорија:Македонија]]
Анонимен корисник