Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 289 бајти, 17:44, 20 јуни 2008
нема опис на уредувањето
До сите скапани Бугари (Татари).Пишувајте си за смрдеата од Бугарија не се трудете многу за овде.П.С. Племе татаарско (Можност за проширување на Нециклопедија)
Анонимен корисник