Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Одземени 86 бајти, 17:40, 20 јуни 2008
нема опис на уредувањето
==Политика==главен политик в града е Мехур Тачки
==Видете исто така==
*[[Солун]]
Анонимен корисник