Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Одземен 151 бајт, 17:40, 20 јуни 2008
нема опис на уредувањето
==Туристички локации==На баба ми гъза , На дядо ми клозета и на леля ми публичния дом.
==Политика==
главен политик в града е Мехур Тачки
Анонимен корисник