Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопски

Додадени 4 бајти, 06:16, 17 февруари 2017
с
нема опис на уредувањето
Терминот '''Скопски''' може да се однесува на:
*'''[[Скопје]]''' - Главен град во Република Македонија*'''[[Скопски регион|Скопски]]''' - Региони на Македонија