Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 18 бајти, 20:09, 7 мај 2008
нема опис на уредувањето
{{Никулец}}
{{Појаснување|[[ЊујоркГорско ново село]]}}
{| border="5" cellpadding="3" cellspacing="3" bgcolor="#FFDEAD" style="float:right; margin-left:15px"
! [[Слика:Skopje-Arms.gif|120px]]
! align="center" |
|-
! colspan="2" | С К О П Ј И Е
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| Земја: || [[Бугариjа]]
Анонимен корисник