Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 28 бајти, 20:18, 20 март 2008
Карактеристични особини
==Карактеристични особини==
 
ednakuv so bylgarskiq ezik
==Видете исто така==
Анонимен корисник