Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Патра

Одземени 58 бајти, 17:52, 9 февруари 2016
нема опис на уредувањето
{{WIP}}
{{Никулец}}
{| border="5" cellpadding="3" cellspacing="3" bgcolor="#FFDEAD" style="float:right; margin-left:15px"
! [[Податотека:Athens seal (feat. Tsipras).png|150px]]
! [[Податотека:Wikiversity.jpg|180px]]
|---- bgcolor="#FFFFFF"
| align! colspan="center2" | ![[Податотека:Flag of Patras (feat. Santa Claus).gif|300px]]
|---- bgcolor="#FFFFFF"
! align="center" |
! align="center" |
|-
! colspan="2" | П А Т И Н Р А
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| Земја: || [[Грција]]