Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Нема измена во големината, 02:39, 9 јануари 2016
с
нема опис на уредувањето
{{Појаснување|[[Македонија Македонски (појаснување)]]}}
{| width=100% align=center class="expansion" style="background: red; border: 5px solid gold; margin-bottom: 2px;"
| style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;" |