Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 28 бајти, 16:50, 8 јануари 2016
с
нема опис на уредувањето
| Земја: || [[Македонија]]
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| Pегион: || [[Скопски регион|Скопски]]
|---- bgcolor="#E0F0FF"
| Јазик: || [[Македонски јазик|Македонски]]