Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Ништо

Додаден 161 бајт, 01:17, 8 јануари 2016
с
нема опис на уредувањето
;<span style="color: white">Видете исто така:</span>
<span style="color: white">*[[Таква страница сè уште не постои|<span style="color: white">Таква страница сè уште не постои</span>]] и [[Непознат|<span style="color: white">Непознат</span>]] и [[Глупа страница|<span style="color: white">Глупа страница</span>‎]]</span>
[[Категорија:Абсурдо]]