Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Нема измена во големината, 17:41, 6 јуни 2015
с
нема опис на уредувањето
{{Појаснување|[[Македонија (појаснување)|Македонски (појаснување)]]}}
{| width=100% align=center class="expansion" style="background: #FF0000; border: 3px solid #FFFF00; margin-bottom: 2px;"
| style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;" |
'''<big><big><center><span style="font-size:120%"><span style="color: yellow;">УЭЅ, Ї ЅРЭАК МАКЕДФИЈАИ !!!</span></span></center></big></big>'''
|}
{{Појаснување|[[Македонија (појаснување)|Македонски (појаснување)]]}}
[[Слика:MK Jazik.gif|thumb|right|200px|<center>Логото на милениумот на македонскиот јазик</center>]]