Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 27 бајти, 15:06, 14 март 2015
с
Надворешни врски
{{Македонија}}
{{Главни градови на Европа}}
{{Југославија}}
[[Категорија:Скопје| ]]