Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Андора

Додадени 7 бајти, 12:29, 14 март 2015
с
Надворешни врски
[[Категорија:Држави во Европа]]
[[Категорија:Франција|Шпанијандора]]
<!--[[Категорија:Шпанија|Францијандора]]-->
[[ca:Andorra]]