Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Нециклопедија

Додадени 357 бајти, 17:52, 6 март 2015
с
нема опис на уредувањето
{{Појаснување|[[Нециклопедий:Про]]}}''
[[Податотека:Neciklopedija logo.png|thumb|right|'''Нециклопедија''' (MK)]]
[[Податотека:UNCYPuzzle Potato Dry Brush.jpgpng|thumb|right|150px|Uncyclopedia]]
[[Податотека:Uncyclomedia Foundation logo.png|thumb|right|150px|Uncyclomedia Foundation]]
[[Податотека:Uncyclomedia UnMeta-Wiki.png|thumb|right|Uncyclomedia UnMeta]]
[[Податотека:Uncyclomedia Commons.png|thumb|right|150px|Uncyclomedia Commons]]
'''Нециклопедија''' ('''Neciklopedija''').
==Историјае нециклопедјарум==
:''Видете исто така: '''[[Нециклопедий:Про]]'''''
==Икона==
<gallery widths=200>
Слика:UNCYPuzzle Potato Dry Brush.jpgpng|<center><big>'''Тупой'''</big></center>
Слика:Neciklopedija-2.gif|<center><big>'''и ещё тупее'''</big></center>
</gallery>
==Надворешни врски==
*[[Слика:Uncyclomedia UnMeta-Wiki.png|25px]] '''[[Meta:Main Page|Meta (Uncyclomedia)]]'''
*[[Слика:UNCYPuzzle Potato Dry Brush.jpgpng|25px]] '''[http://uncyclopedia.info/wiki/Main_Page Uncyclopedia (Main Babel)]'''*[[Слика:Uncyclomedia Commons.png|25px]] '''[http://commons.uncyclomedia.org/wiki/Main_Page UnCommons (Uncyclomedia)]'''
*[[Слика:Bouncywikilogo.gif|25px]] '''[[Википедија|Англипедија]]''' има страница поврзана со '''[http://en.wikipedia.org/wiki/Uncyclopedia Нециклопедија]'''
*[[Слика:Commons.gif|20px]] <strike>Викимедија ризницата</strike> '''[[:Категорија:Сликипедија|Сликипедија]]''' има страница поврзана со '''[[:Категорија:Слики Нециклопедија|Нециклопедија]]'''