Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Скопје

Додадени 50 бајти, 09:32, 7 февруари 2015
с
Надворешни врски
{{Македонија}}
{{Главни градови на Европа}}
[[Категорија:Скопје| ]]