Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 29 бајти, 04:38, 5 февруари 2015
нема опис на уредувањето
*[[Македонија]]
*[[Дијалекти на бугарскиот јазик]] - (Македонскиот е дијалект на бугарскиот).
*[[Турски јазик]]
==Надворешни врски==