Разлика помеѓу преработките на „Србија“

Нема измена во големината ,  04:02, 5 февруари 2015
с
Заштитена „Србија“ (‎[edit=autoconfirmed] (истекува на 04:02, 5 мај 2015 (UTC)) ‎[move=autoconfirmed] (истекува на 04:02, 5 мај 2015 (UTC)))
с (Заштитена „Србија“ (‎[edit=autoconfirmed] (истекува на 04:02, 5 мај 2015 (UTC)) ‎[move=autoconfirmed] (истекува на 04:02, 5 мај 2015 (UTC))))