Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Србија

Додадени 237 бајти, 03:42, 5 февруари 2015
нема опис на уредувањето
[[Категорија:Држави]]
 
[[cs:Srbsko]]
[[de:Serbia]]
[[en:Serbia]]
[[es:Serbia]]
[[fi:Serbia]]
[[fr:Serbie]]
[[hr:Srbija]]
[[it:Serbia]]
[[kp:Serbien]]
[[no:Serbia]]
[[pl:Serbia]]
[[sr:Србија]]
[[tr:Sırbistan]]
[[zh:塞尔维亚]]
[[zh-tw:塞爾維亞]]