Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Додаден 51 бајт, 14:21, 31 јануари 2015
нема опис на уредувањето
<center><div style="width:97%; border: 3px solid yellow; background-color:
#FF0000; padding: 10px; ">
<font size=2>'''<span style="color: yellow;"> [[:Категорија:Македонија|<span style="color: yellow;">МАКЕ</span>]][[Македонија|<span style="color: yellow;">ДОНИЈА</span>]] • [[:Категорија:Категории|<span style="color: yellow;">Категории</span>]] • [[:Категорија:Мультимедја|<span style="color: yellow;">Мультимедја</span>]] • [[:Категорија:Нециклопедија‎|<span style="color: yellow;">Нециклопедија</span>]] • [[:Категорија:Статии‎|<span style="color: yellow;">Статии‎</span>]] • ''[http://mk.wikipedia.org/wiki/Главна_страница </span><span style="color: white;">ВИКИПЕДИЈАВикипедија</span>]''
'''</font>
<gallery>
Слика:Neciklopedija.gif
Слика:Makedonia-FlagMakedonija (Polandball).gif
Слика:Makedonia-Arms.gif
Слика:Chuck Norris-2.jpg
{{Јазици}}
[[Категорија:Главна страница| ]]
[[Категорија:Категории| ]]
[[ang:]][[ar:]][[ast:]][[bar:]][[bg:]][[bn:]][[bs:]][[ca:]][[zh-tw:]][[cs:]][[cy:]][[da:]][[de:]][[dlm:]][[el:]][[en:]][[eo:]][[es:]][[et:]][[fa:]][[fi:]][[fr:]][[ga:]][[gl:]][[got:]][[he:]][[hr:]][[hu:]][[hy:]][[id:]][[it:]][[ja:]][[jv:]][[ka:]][[km:]][[ko:]][[la:]][[lb:]][[li:]][[lo:]][[lt:]][[lv:]][[mg:]][[mk:]][[mo:]][[ms:]][[nap:]][[nl:]][[nn:]][[no:]][[oc:]][[pl:]][[pt:]][[ro:]][[ru:]][[sco:]][[simple:]][[sk:]][[sl:]][[sr:]][[su:]][[sv:]][[th:]][[tl:]][[tlh:]][[tr:]][[uk:]][[vi:]][[yi:]][[yue:]][[zh:]]