Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Главна страница

Одземени 284 бајти, 13:14, 31 јануари 2015
с
Отстрането уредувањето на MK01 (разговор), вратено на последната верзија на [[User:Пол Пот Вардарски|Пол Пот Вардарск
'''Репродукција Макаронија''' е протекторат во срцето на Сан Марино, уште е позната под името '''СЕЗАЕБАВМЕ''' (Современа Европска Земја ала Е Бивши Амерички Виц Македонијава...Ебаго). Главен град на [[Република Македонија|Макаронија]] е [[Скопје]] за време на зимата и [[Охрид]] за време на 12те месеци лето. Властите велат дека [[Република Македонија|Макаронија]] била многу популарна и позната земја во светот, исклучително заради нејзината старост. Макаронија е стара со векови и векови и векови, осамостоена во далечната 1991 година. ('''[[Македонија|повеќе забава!]]''')
</div>
|}
 
<!-- -------CATEGORIES----------- -->
<h3 style="margin:0;background-color:#fff3f3;font-family:sans-serif;font-size:120%;font-weight:bold;border:1px solid #a3b0bf;background:#F2CECE;text-align:left;color:#000;padding:0.2em 0.4em;">Категории</h3>
{{Категории}}
|}
|- valign="top"
|width="50%" class="MainPageBG" style="border: 1px solid #ffc9c9; color: #000; background-color: #fff3f3; padding: 1em;"|
 
{{Јазици}}
|}
[[ang:]][[ar:]][[ast:]][[bar:]][[bg:]][[bn:]][[bs:]][[ca:]][[zh-tw:]][[cs:]][[cy:]][[da:]][[de:]][[dlm:]][[el:]][[en:]][[eo:]][[es:]][[et:]][[fa:]][[fi:]][[fr:]][[ga:]][[gl:]][[got:]][[he:]][[hr:]][[hu:]][[hy:]][[id:]][[it:]][[ja:]][[jv:]][[ka:]][[km:]][[ko:]][[la:]][[lb:]][[li:]][[lo:]][[lt:]][[lv:]][[mg:]][[mk:]][[mo:]][[ms:]][[nap:]][[nl:]][[nn:]][[no:]][[oc:]][[pl:]][[pt:]][[ro:]][[ru:]][[sco:]][[simple:]][[sk:]][[sl:]][[sr:]][[su:]][[sv:]][[th:]][[tl:]][[tlh:]][[tr:]][[uk:]][[vi:]][[yi:]][[yue:]][[zh:]]