Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 40 бајти, 15:37, 18 октомври 2012
Употребувани фрази во Велес
аа ке си прашам курот ја
 
како е ??
 
-цицка е бе !
==Видете исто така==
Анонимен корисник