Отвори го главното мени

Нециклопедија β

Промени

Македонски јазик

Додадени 356 бајти, 11:36, 17 октомври 2012
Често употребувани фрази
:''П: Пеер дај 5 денари!''
:''О: Ој бе шотебам, [[Ѓупци|ѓуптин]] еден!''
==
===Употребувани фрази во Велес===
Кај си у уста те ебам !!
Кој те праеше да ти врати парите.
Абе копук.
Да ми јајш куров ти мене!!
Мрш да и го турам на мајкати меѓу цицки
Абе улав
Шо те ебам коа не раѓаш
==Видете исто така==
Анонимен корисник